Ασφάλειες Κατοικιών και Επιχειρήσεων

Γιατί να κάνω ασφάλιση κατοικίας;
Γιατί η κατοικία, ειδικά στην Ελλάδα, είναι συνήθως η μεγαλύτερη επένδυση που κάνουμε. Με την ασφάλισή της προστατεύουμε από μια κακή στιγμή, όχι μόνο αυτά που αποκτήσαμε με πολύ κόπο και χρήμα αλλά και την ποιότητα της ζωής μας.

Γιατί οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν - πυρκαγιά, σεισμός, κλοπή, πλημμύρα - μπορεί να προκαλέσουν από μικρές έως και ανυπολόγιστες ζημιές οι οποίες θα επηρεάσουν τόσο την οικονομική μας κατάσταση όσο και την καθημερινή μας ζωή.
Γιατί σε μία συνηθισμένη ημέρα (25/05/2010), το 199 δέχθηκε 30 κλήσεις βοηθείας για αστικές πυρκαγιές και 23 για δασικές.
Γιατί σε ένα χρόνο σημειώθηκαν πάνω από 24.000 αστικές πυρκαγιές και κατά το α' εξάμηνο του 2012 πάνω από 14.000 κλοπές & ληστείες σε κατοικίες (+168% από το 2000) (στοιχεία 2011 & 2012 Ελληνικής Αστυνομίας & Πυροσβεστικού σώματος Ελλάδος)
Πού θα μείνουμε μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες επισκευές μετά την πλημμύρα που προκλήθηκε από το σπάσιμο του σωλήνα;
Πού θα βρούμε χρήματα να ξανακτίσουμε το σπίτι μετά την καταστροφή από την έκρηξη του λέβητα;
Πώς θα αντικαταστήσουμε όλα τα κλεμμένα αντικείμενα και πώς θα επισκευάσουμε όλα αυτά που έπαθαν ζημιά μετά την κλοπή;
Πώς θα πληρώσουμε το μηχανικό που θα αναλάβει τις επισκευές και τα συνεργεία;
Πώς θα πληρώσουμε το γειτονικό διαμέρισμα που επίσης έπαθε ζημιά από τη δική μας πλημμύρα και για την οποία είμαστε εμείς υπεύθυνοι;
Και με το στεγαστικό δάνειο τι γίνεται; Όσο το ακίνητο βρίσκεται στην κυριότητα της Τράπεζας είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε εξασφαλισμένη την αποκατάστασή του μέσω ασφάλισης, ειδικά μετά από καταστροφικούς κινδύνους όπως η φωτιά ή ο σεισμός.
Γιατί η ασφάλιση κατοικίας κοστίζει λιγότερο από 0,14 € την ημέρα, λιγότερο από ένα λεπτό ομιλίας με το κινητό την ημέρα ή από έναν καφέ την εβδομάδα
και… αποζημιώνει για ζημιές από φωτιές, κλοπές, ληστείες, πλημμύρες και άλλους πολλούς κινδύνους από τους πιο απλούς έως και τους πιο απρόβλεπτους, που «δεν συμβαίνουν μόνο στους άλλους»
και... παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες Anesis Ακίνητο καθώς και την κάρτα Υγείας Δώρον.
Γιατί να κάνω ασφάλιση επιχείρησης;
Η δημιουργία μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματικού χώρου, ανεξάρτητα από τη φύση τους, προϋποθέτουν μεγάλη επένδυση σε χρήμα, χρόνο και κόπο.
Η επιλογή της σωστής ασφάλισης είναι σύμμαχος ηρεμίας γιατί απαλλάσσει από το άγχος απρόβλεπτων δυσάρεστων γεγονότων. Και όχι μόνο! Η σωστή ασφάλιση αποτελεί επιχειρηματική στρατηγική επιλογή για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας και την προστασία της επιχείρησης σε περιπτώσεις καταστροφών ή ατυχημάτων.